Social Icons

Αστυνομικός εκτελεί εν ψυχρώ απαγωγέα παιδιού στις ΗΠΑ

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ















Ποιο είναι το πιο ανθυγιεινό γεύμα του κόσμου;

   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου     ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome







Οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας σε πολυκατάστημα της Οκλαχόμα των ΗΠΑ περιγράφουν καρέ καρά την...

απαγωγή ενός μικρού παιδιού και την τραγική κατάληξη του δράστη που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού.

Η κάμερα καταγράφει τον 37χρονο Σάμι Γουάλας να πλησιάζει ένα δίχρονο κοριτσάκι την ώρα που η μητέρα του που το συνοδεύει κάνει τα ψώνια της σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων.

Ο δράστης αρπάζει το παιδί και ατάραχος επιχειρεί να απομακρυνθεί. Η μητέρα του παιδιού αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και αμέσως καλεί σε βοήθεια με τον 37χρονο να απειλεί να κάνει κακό στο κοριτσάκι αν δεν τον αφήσουν να διαφύγει.

Πλήρωμα περιπολικού φτάνει στο σημείο αμέσως και ξεκινά μια πολύωρη διαπραγμάτευση με τον κακοποιό για να πεισθεί να αφήσει το παιδί ελεύθερο.

Κάποια στιγμή ο ένας από τους δυο αστυνομικούς που χειρίζεται την υπόθεση εκτιμά πως ο μόνος τρόπος για να προστατευτεί το 2χρονο κοριτσάκι πριν τα πράγματα βγουν εκτός ελέγχου, είναι να αναλάβει δραστικά μέτρα.

Βγάζει το περίστροφό του, πλησιάζει τον 37χρονο και από απόσταση αναπνοής τον πυροβολεί στο κεφάλι.

Το βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές σταματά σε αυτό ακριβώς το σημείο ωστόσο όπως ανακοινώθηκε αργότερα, ο δράστης έπεσε νεκρός ενώ το κοριτσάκι δεν έπαθε το παραμικρό.

Το δικαστήριο της πόλης που εξέτασε την υπόθεση δικαίωσε την πράξη του αστυνομικού εκτιμώντας πως έπραξε σωστά και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως ήρωα ενώ έγινε γνωστό πως ο νεκρός αμερικανός είχε βεβαρυμμένο ποινικό μητρώο καθώς είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης για εμπόριο ναρκωτικών. Ληστείες και επιθέσεις

Πηγή:
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις