Social Icons

VIDEO Φονικός ανεμοστρόβιλος στην Οκλαχόμα.91 νεκροί. Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ






Δείτε το βίντεο ...
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome







Τουλάχιστον 91 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου που έπληξε τη Δευτέρα το απόγευμα προάστιο της Οκλαχόμα και κατέστρεψε ολοσχερώς τουλάχιστον δύο σχολεία και εκατοντάδες σπίτια, μετάδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KFOR-TV, επικαλούμενο δηλώσεις του ιατροδικαστή της πολιτείας.
Σπίτια και αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ εκτιμάται ότι περίπου 24 μικροί μαθητές έχουν παγιδευτεί στα ερείπια ενός σχολείου που κατέρρευσε.
Μεταξύ των θυμάτων, τουλάχιστον 20 είναι παιδιά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της Οκλαχόμα και τουλάχιστον 45 από τους 230 τραυματίες είναι επίσης παιδιά, σύμφωνα με τα νοσοκομεία της περιοχής.
Πρόκειται για τον φονικότερο ανεμοστρόβιλο που πλήττει τις ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια, από τότε που σκοτώθηκαν 161 άνθρωποι από ανεμοστρόβιλο που έπληξε το Τζόπλιν του Μισούρι.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κήρυξε την Οκλαχόμα «σε κατάσταση μέγιστης καταστροφής» και διέταξε την παροχή ομοσπονδιακής βοήθειας στην πληγείσα περιοχή.
Πηγή: 
                                                                                                

IIIII

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις