Social Icons

Έκαναν σ3ξ στις κερκίδες την ώρα του αγώνα Χόφενχαϊμ – Μπάγερν! (pics)

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ



Κατέβασε το παντελόνι του στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης....
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome



Η αγαπημένη του ομάδα δεν έβαζε γκολ στον αγώνα Χόφενχαϊμ-Μπάγερν και πιθανότατα…. γι’ αυτό ένας οπαδός των Βαυαρών που καθόταν στις εξέδρας αποφάσισε να …σκοράρει!
Κατέβασε το παντελόνι του στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, κατέβασε και το παντελόνι της φίλης του και έβαλε το πολυπόθητο “γκολ” σε ένα ματς που οι παίκτες της Μπάγερν δεν βρήκαν στόχο (τελικό αποτέλεσμα 0-0).
“Δεν είχαν καθόλου αναστολές”, περιγράφει στην ‘Bild’ ένας αυτόπτης μάρτυρας για να συνεχίσει να εξιστορεί: “Οι φίλαθλοι γύρω τους δεν ενοχλήθηκαν. Δεν άργησαν όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπάλληλους ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν.
Πράγματι διέκοψαν την σεξουαλική πράξη, αλλά στο ημίχρονο πήγαν να ξανακάνουν σεξ. Τελικά έφυγαν από το γήπεδο, αφού οι σεκιούριτι τους είπαν ότι αν δεν σταματούσαν θα έπρεπε να συλληφθούν για προσβολής της δημοσίας αιδούς”.



Πηγή: 
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις