Social Icons

Του έκλεισε ραντεβού μέσω Facebook για τον σκοτώσει!!!!

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ






Ένας 30χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, στη Δάφνη, γιατί...
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome





Ένας 30χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, στη Δάφνη, γιατί

έκανε το λάθος να αποκαλύψει πολλά σε άγνωστη, την οποία γνώρισε στο Facebook. 

Η άγρια δολοφονία, το Σάββατο 13 Απριλίου, είχε σοκάρει τους κατοίκους της Δάφνης. Ο 30χρονος άνδρας, γιος ενεχυροδανειστή, βρέθηκε από τον ίδιο τον πατέρα του νεκρός μέσα στο δωμάτιο του, στο διαμέρισμά του στην οδό Φαίδωνος 9.

Οι δράστες είχαν «μαρκάρει» το σπίτι-στόχο. Η εξιχνίαση της δολοφονίας φέρνει στο φως νέα στοιχεία.

Ο άτυχος άνδρας είχε γνωρίσει στο Facebook μια 24χρονη. Της αποκάλυψε πως είχε αρκετά χρήματα πριν της «κλείσει» ραντεβού γνωριμίας. Η 24χρονη πήγε στο σπίτι του, αρχικά μόνη της για να μην κινήσει υποψίες. Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της.

Τον φίμωσαν, τον χτύπησαν και τον έδεσαν στο δωμάτιό του. Τον σκότωσαν, στραγγαλίζοντάς τον. Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και να κλέψουν πράγματα αξίας 150.000 ευρώ.

Μετά το έγκλημα και σαν να μη συμβαίνει τίποτα, έφυγαν για τη Γερμανία. Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει το έγκλημα και όταν δυο από τους δράστες, η 24χρονη και ένας 20χρονος αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, τους συνέλαβαν. Η σύλληψή τους έγινε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Για τους άλλους δυο δράστες, δυο 27χρονους, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης. 



Πηγή:kamikaze.gr 
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις