Social Icons

Τι σημαίνει το σχήμα των δαχτύλων σου;

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ









Χέρια: Το σχήμα από τα δάχτυλα σου μπορεί να αποκαλύψει πολλές πτυχές του χαρακτήρά σου.
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome








Χέρια: Το σχήμα από τα δάχτυλα σου μπορεί να αποκαλύψει πολλές πτυχές του χαρακτήρά σου. Μάθε πως η εικόνα και το σχήμα του αντίχειρα, του δείκτη, του μέσου, του παράμεσου, αλλά και του μικρού δαχτύλου, εξηγούν στοιχεία του χαρακτήρα σου.
Α. Ο Αντίχειρας
Δείχνει τη ζωτική σου ενέργεια. Εάν η γωνία του ανοίγματος σε σχέση με τα άλλα δάχτυλα είναι μεγάλη, είσαι ενεργητική. Εάν είναι πολύ μικρή, είσαι κάπως ανασφαλής.
Β. Ο Δείκτης
Αν είναι πιο μακρύς από τον παράμεσο ή αν τον χρησιμοποιείς πολύ στις χειρονομίες σου, είσαι φιλόδοξη και σέβεσαι τους κανόνες. Ο ίσιος δείκτης δείχνει διαύγεια στις ιδέες και στους στόχους. Αν, αντίθετα, είναι αδύνατος και γέρνει προς τα άλλα δάχτυλα, είσαι ντροπαλή.
Γ. Ο Μέσος
Είναι σύμβολο της ηθικής δύναμης. Το τρίτο δάχτυλο, στο κέντρο του χεριού, εκφράζει την ισορροπία της προσωπικότητας. Ένα δάχτυλο που, αν και δεν είναι πολύ κινητικό, αλλά είναι πολύ «σφιχτό», δείχνει ότι είσαι άτομο που προσποιείται πολύ, ίσως υπερβολικά, τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό.
Δ. Ο Παράμεσος
Αντιπροσωπεύει την αγάπη. Δεν είναι τυχαίο που φοράμε τη βέρα σε αυτό το δάχτυλο όταν παντρευόμαστε. Εάν ο παράμεσός σου είναι ίσιος, έχεις την την τάση- λόγω υπερβολικής υπεροψίας- να έχεις ανταγωνιστικές σχέσεις με τους άλλους. Αντίθετα, αν γέρνει προς τον μέσο, ίσως έχεις προβλήματα εξάρτησης.
Ε. Μικρό Δαχτυλάκι
Το τελευταίο δάχτυλο θεωρείται σύμβολο της επικοινωνίας και των συναλλαγών. Εάν είναι πολύ μακρύ, δείχνει προσωπικότητα ελεύθερη και δημιουργική, που υλοποιεί τις ιδέες της και αγαπάει τα ταξίδια. Εάν ακουμπάει στα άλλα δάχτυλα, μπορεί να δείχνει ότι εξαρτάσαι από την κριτική των άλλων.



Πηγή:shape.gr 
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις