Social Icons

Λίγο έλειψε να κηδέψουν λάθος νεκρό!

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ






   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome








Τα δεκάδες πρόσωπα που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν συγγενικό και φιλικό τους πρόσωπο που είχε αποβιώσει έμειναν κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.
Λίγο πριν την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας, η νύφη του νεκρού, ενώ προσέγγισε το φέρετρο για να τον αποχαιρετήσει διαπίστωσε ότι δεν επρόκειτο για τον πεθερό της αλλά για άγνωστο πρόσωπο που πρώτη φορά έβλεπε.
Το απίστευτο περιστατικό που σόκαρε τους παρευρισκομένους, σημειώθηκε το μεσημέρι στον ιερό ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά.
Η αναστάτωση που προκλήθηκε, σύμφωνα με πρόσωπο που βρισκόταν στην εκκλησία, δεν περιγράφεται με λόγια, με τους οικείους του νεκρού να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και να ζητούν εξηγήσεις από το γραφείο που ανέλαβε την κηδεία του αποβιώσαντα.
Το μακάβριο λάθος, έσπευσε να διορθώσει το γραφείο κηδειών.
Στο προαύλιο της εκκλησίας έσπευσε αμέσως δεύτερη νεκροφόρα, η οποία μετέφερε σωστά αυτή τη φορά τον νεκρό της οικογένειας και παρέλαβε την σωρό του άλλου νεκρού, η οποία ανήκει σε δεύτερη οικογένεια. Το όλο περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια βουλευτών, τοπικών παραγόντων της Λεμεσού και του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριου Κάρογιαν.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικά μετά από σημαντική καθυστέρηση, την οποία προκάλεσε από λάθος το γραφείο κηδειών το οποίο μπέρδεψε τις σωρούς, των δύο νεκρών.
Πηγή: kamikaze.gr
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις