Social Icons

ΣΟΚ!!!!!!!!

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ


Θύμα ληστείας έπεσε πριν από μερικές μέρες ο Νότης Σφακιανάκης, όταν διαρρήκτες μπήκαν....
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome







Θύμα ληστείας έπεσε πριν από μερικές μέρες ο Νότης Σφακιανάκης, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στη Βάρκιζα την ώρα που εκείνος και η οικογένειά του κοιμόντουσαν!"
Αμεσως κινητοποιηθηκε το φαν κλαμπ του Νοτη και επειτα απο 3 αυτοκτονιες που υπηρχαν λογο της τρομαρας που πηραν για αυτο το τραγικο γεγονος κατηγορησαν τους κλεφτες πως ηταν πλουταρχικοι. Οι πλουταρχικοι απαντησαν με ειρωνικο σχολιο λεγοντας πως "ελπιζουμε να μην του κλεψανε τα πακετα με τις τσιχλες" Αμεσως μετα τις δηλωσεις αυτες ο Παγκαλος ταραξε τα νερα για μια ακομη φορα και ειπε πως οι διαρρηκτες ειναι του Συνασπισμου. Αντεδρασε εντονα ο κυριος Τσιπρας απο την βουλη και ειπε: "εμεις κυριε Παγκαλε ακουμε Τερζη." Ο Σφακιανακης φανερα σοκαρισμενος αποφασισε να σταματησει το τραγουδι και να γινει πολιτικος. Μιλησε με τον κυριο Καρατζαφερη του ΛΑΟΣ για να τον ενταξει στο δυναμικο του. Τα βρηκαν σε ολα εκτος απο ενα , ο κ. Καρατζαφερης του ειπε πως θα τον δεχτει στο κομμα του μονο αν βγαλει το τραγουδι γυφτισα μερα απο τα cd του γιατι δεν ταιριαζει στην ιδεολογια του κομματος.

Πηγή:anwteros
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις