Social Icons

42 είναι πολλές?

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔ



Είναι πιθανό να πεθάνει κάποιος από υπερβολικό αυνανισμό? Κι όμως. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας 16χρονος πέθανε μετά .....
   Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" ή "Επιβεβαίωση" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου    
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome








Είναι πιθανό να πεθάνει κάποιος από υπερβολικό αυνανισμό? Κι όμως. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας 16χρονος πέθανε μετά από 42 φορές συνεχούς αυνανισμού, στην πόλη Rubiato της Βραζιλίας.
Η μητέρα του δήλωσε στην τοπική εφημερίδα ότι γνώριζε τον εθισμό του γιου της και σχεδίαζε να τον φέρει σε επαφή με γιατρό σύντομα, όμως την πρόλαβαν τα γεγονότα. Ο νέος ξεκίνησε να αυνανίζεται γύρω στα μεσάνυχτα και συνέχισε ολόκληρη τη νύχτα να αγγίζει καταναγκαστικά τον εαυτό του.
Στο σχολείο, οι συμμαθητές του σχολίασαν την πάθηση του αγοριού και μερικοί δήλωσαν ότι τους είχε ζητήσει να τον παρατηρήσουν μέσω webcam κατά τη διάρκεια της πράξης. Επίσης πρόσθεσαν ότι η έλξη του προς το γυναικείο φύλλο ήταν υπερβολική: ένιωθε αστείρευτη έλξη για κάθε είδους γυναίκα, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του σχετικές αναλογίες, φυλετικό χρώμα ή ηλικία.
Τέλος, βρέθηκαν στον προσωπικό υπολογιστή του συλλογή από ταινίες και φωτογραφίες γυμνών γυναικών και μεγάλη ποσότητα πορνογραφικού υλικού. Αυτό το γεγονός είναι λυπηρό και ασυνήθιστο.Απορώ βέβαια ποιος μετρούσε!
Υ.Γ : Γνωρίζετε κανέναν που μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω υπερβολικού αυνανισμού ? Στείλτε του αυτό το άρθρο.
Πηγή: thecrawler.gr
                                                                                                

κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις