Social Icons

ΦΩΤΟ ΣΟΚ:Τρώνε Αδέσποτα Μετανάστες στην Κυψέλη

Διαφήμιση

ΔΕΚΙΑ ΚΩΔΈκπληκτοι αντικρίσαμε την ανατριχιαστική φωτογραφία...
     Πάτα το κουμπί "Μου αρέσει" για να δεις τη συνέχεια του άρθρου       
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εάν χρησιμοποιείτε internet explorer τότε το άρθρο δέν εμφανίζεται απλά κάντε αντιγραφή το άρθρο και ανοίξτε το με mozilla ή google chrome
Έκπληκτοι αντικρίσαμε την ανατριχιαστική φωτογραφία με τα δέρματα των κατοικίδιων σε βεράντα της Κυψέλης, στο roadstory.gr και δεν θέλουμε να πιστέψουμε στο δημοσίευμα που υποψιάζεται μετανάστες να σιτίζονται με κατοικίδια. Μπορούμε να καταλάβουμε την ανέχεια του κόσμου στην πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή της Ευρώπης, την Κυψέλη, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα έφτανε σε τέτοια θηριωδία ανθρώπινο ον. Να τρέφεται με τους καλύτερους φίλους του, ένα στάδιο δηλαδή πριν την ανθρωποφαγία.
Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο όπως το δημοσιεύει το roadstory.gr
Βγαίνοντας με τη φωτογράφο του RoadStory.gr  για  ένα φωτορεπορτάζ σε μια από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης, ήρθαμε αντιμέτωποι με το θέαμα της φωτογραφίας…
Τραβώντας απανωτά  καρέ, από ιδιωτικό χώρο,  τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης,  ο φακός απαθανάτισε  δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος μεταναστών.
Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…
Επικοινωνώντας με το  6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.
Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των  αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο για ρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών.
Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.
Το RoadStory.gr θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης αφού δεδομένου ότι οι καταγγελίες έχουν αυξηθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες, θα ενταθούν άμεσα και οι κινητοποιήσεις των αρμοδίων.
Θάνος Βάγιος
Φωτογραφία: Μαριέττα Τούτση
Προσπαθώντας να διασταυρώσουμε το ρεπορτάζ των καλών και ευαίσθητων συναδέλφων του RoadStory.gr, επικοινωνήσαμε τόσο με το 6ο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης, όσο και με γνωστούς μας δημοσιογράφους που διαμένουν στην Κυψέλη, οι οποίοι μας επιβεβαίωσαν την πλήρη εξαφάνιση των αδέσποτων σκυλιών και γατιών από την περιοχή και τις όμορες συνοικίες.
Το αστυνομικό τμήμα μας επιβεβαίωσε ότι στο διαμέρισμα που προβάλλεται στην φωτογραφία, όντως διαμένει πολυμελής οικογένεια μεταναστών, ύστερα από έρευνα που έγινε μετά την καταγγελία των συντακτών του site. Την ώρα που έγινε η επίσκεψη δεν βρήκαν κάποιο ένοικο στο διαμέρισμα και οι πληροφορίες σχετικά με την οικογένεια δόθηκαν από τους περίοικους.
Συνεχίζοντας το ρεπορτάζ στην περιοχή και συλλέγοντας πληροφορίες από κατοίκους της Κυψέλης, μάθαμε και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ότι πολλές οικογένειες μεταναστών σιτίζονται με κατοικίδια, όχι μόνο εξ αιτίας της ένδειας αλλά και λόγω των …διατροφικών συνηθειών της πατρίδας τους.
Τέλος οι οδοκαθαριστές του δήμου μας δήλωσαν ότι είναι σύνηθες το φαινόμενο να περισυλλέγουν σωρεία δερμάτων μικρών ζώων μέσα από τους κάδους.
Το ρεπορτάζ συνεχίζεται….
Κωνσταντίνος Σγόντζος

Πηγή:oloigiaolous.gr
                                                                                                                                                           


κατω ΚΩΔ

Δημοφιλεις αναρτησεις